Telefoon

06-30373947

Adres

Barnar 26 | 7826 EV | Emmen

Telefoon

Even voorstellen..
Mijn naam is Marieke Fischer (1980), gediplomeerd gewichtsconsulente en aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Omdat ik ben aangesloten bij de BGN blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.

Samen met mijn man en 3 kinderen Thijs, Jill & Lex, woon ik in Emmen. Waar ik een praktijk aan huis heb.

Tijdens mijn werk als receptioniste bij een sportclub in Emmen kwam ik erachter dat er veel vraag is naar goede begeleiding op het gebied van afvallen. Enkel en alleen sporten helpt veel mensen onvoldoende. Ook zag ik om mij heen veel mensen worstelen met hun gezondheid. Vanuit de wens en ambitie om die groep mensen te helpen en te coachen naar een gezonder lichaam,  heb ik in 2015 besloten om de opleiding Gewichtsconsulent te gaan volgen. Mijn diploma heb ik in juni 2016 behaald bij A Plus Opleidingen in Groningen.

Ieder lichaam is uniek! Daarom vind ik het belangrijk om goed te kijken naar jou als individu, waardoor de begeleiding echt maatwerk zal zijn.

Zelf heb ik gemerkt dat ik met een gezond eet- en beweegpatroon lekkerder in mijn vel zit en mij ook fitter voel. Dus geen calorieën tellen maar puur en gezond eten. Door je te motiveren en enthousiasmeren hoop ik ook dat jij je fitter en energieker zult voelen.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan yoga, fitness, hardlopen en wandelen.

Mijn missie als coach is jou te begeleiden naar een gezond gewicht, waarbij voeding en beweging centraal zullen staan.